Botuline toxine

ONZEKER OVER VEROUDERING IN HET GEZICHT?
Botuline toxine HELPT SPIEREN TE ONTSPANNEN, WAARDOOR RIMPELS VERDWIJNEN.

Wil je iets doen tegen fronsrimpels op het voorhoofd, kraaienpootjes of lijntjes in het gezicht? Of heb je bijvoorbeeld last van overmatig zweten of migraine? Dan is een Botuline toxine behandeling voor jou een mogelijke uitkomst.

Botuline Toxine (afgekort Botuline toxine) is een natuurlijk eiwit dat al jaren wordt gebruikt voor het ontspannen van de spieren, met name in het gezicht. Bij ons in de kliniek wordt Botuline toxine gebruikt als anti-rimpelbehandeling. Het gaat actieve rimpelvorming tegen, bijvoorbeeld de fronsrimpel in het voorhoofd en kraaienpoten rondom de ogen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in Botuline toxine behandelingen tegen tandenknarsen, hoofdpijn, migraine en overmatig transpiratie in de oksels.

REFLEQT CLINIC in Haarlem is een gespecialiseerde Botuline toxine kliniek waar we werken met kwalitatieve Botuline toxine® van Allergan. Dit middel is uitgebreid wetenschappelijk getest.

Tijdens een persoonlijke intake bespreken we jouw wensen en bieden we de behandeling die perfect bij jou past. Van eerste intake tot de laatste controle staat onze cosmetisch arts voor je klaar. Twijfel niet langer en maak direct een afspraak.

Neem contact op
Bekijk tarieven

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT

Ben je klaar voor een jong en fris gezicht? Bij REFLEQT CLINIC kun je meestal op korte termijn terecht. De duur van de Botuline toxine behandeling is gemiddeld 15 minuten.

Bij REFLEQT CLINIC gaan we altijd voor de beste kwaliteit en 100% tevredenheid. Daarom adviseren we je om in de derde week voor een controleafspraak bij ons terug te komen, zodat we samen kunnen kijken of het resultaat naar tevredenheid is. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan krijg je altijd een kosteloze nabehandeling.

Het resultaat van een Botuline toxine behandeling zie je vier tot vijf dagen na de behandeling en na 2 weken is het resultaat optimaal. Het effect van een Botuline toxine behandeling blijft vervolgens drie tot zes maanden zichtbaar.

REFLEQT GAAT VOOR 100% TEVREDENHEID

REFLEQT maakt het verschil omdat ze verder kijkt dan wat optisch merkbaar is.
Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel!
Ontvangst aan de balie is ook geweldig!

Wendy

“Franca neemt echt de tijd voor je om te begrijpen wat je wil. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Detail …. maar niet onbelangrijk, de praktijkruimte ziet er mooi en sereen uit, waardoor je direct ontspannen bent.”

Marlous
Neem contact op
Bekijk tarieven

VEELGESTELDE VRAGEN

 Heb ik een Botuline toxine- of fillerbehandeling nodig tegen rimpels?

Hoewel beide behandelingen voor rimpels gebruikt kunnen worden, zijn de behandelingen zeer verschillend. Botuline toxine wordt gebruikt om de spier te ontspannen en is geschikt voor lichte rimpels, zoals een fronsrimpel. Deze behandeling is ook preventief in te zetten om het dieper worden van rimpels te voorkomen. Een filler-behandeling is een injectie met hyaluronzuur die de rimpels opvult. Fillers worden gebruikt bij diepere rimpels.

 Is de behandeling pijnlijk?

Nee, bij ons in de kliniek wordt de behandeling vaak als vrijwel pijnloos ervaren. Dit komt omdat onze cosmetisch arts zeer dunne naaldjes gebruikt om Botuline toxine in de spier te injecteren.

 Ontstaan er littekens door de Botuline toxine behandeling?

Nee. Omdat onze cosmetisch arts zeer dunne naaldjes gebruikt, ontstaan er geen littekens.

 Zijn er risico’s bij een Botuline toxine-behandeling?

In het algemeen zijn er weinig tot geen risico’s verbonden aan een Botuline toxine-behandeling. Er kunnen alleen risico’s ontstaan als er teveel Botuline toxine wordt geïnjecteerd of wanneer de Botuline toxine bij verkeerde spieren terecht komt. Dan kan er bijvoorbeeld een hangend ooglid ontstaan. Om deze risico’s tegen te gaan is onze cosmetisch arts altijd erg voorzichtig met de dosering. Ze injecteert liever in twee keer de juiste hoeveelheid, dan in één keer net iets teveel. Bovendien is het belangrijk de cliënt zich goed aan de instructies houdt zodat de Botuline toxine niet teveel verspreid en dus bij verkeerde spiertjes terecht komt. De cosmetisch arts zal de instructies met je doornemen.

Wat kost een Botuline toxine-behandeling?

De kosten van een Botuline toxine behandeling hangen af van de benodigde dosering. Deze verschilt per persoon. Tijdens de intake bespreken we de aanpak en de bijbehorende kosten. Voor een algemene indruk van de kosten verwijzen we je door naar de pagina met Tarieven.

 Kan ik direct weer mijn dagelijks bezigheden oppakken?

Ja, in principe wel. Sporten, sauna en zonnebank wordt afgeraden de dag na de behandeling. De eerste 4 uur na de behandeling het gebied niet masseren en niet platliggen. Overmatig transpireren in het gelaat wordt afgeraden. Het kan zijn dat er wat minimale zwelling, roodheid of blauwe plekjes ontstaan. Je kunt dan na 4 uur na de injecties een camouflagecrème gebruiken om dit te camoufleren.

 Zijn er dingen die ik niet mag doen voor of na een Botuline toxine behandeling?

Het is beter om niet te roken na de behandeling: dit heeft een ongunstige invloed heeft op het herstel door verminderde doorbloeding van het weefsel. Daarnaast raden wij het af om direct na de behandeling te sporten, zonnebaden of de sauna te bezoeken. De dag na de behandeling mag alles weer.

 Kan iedereen een Botuline toxine behandeling ondergaan?

Bijna iedereen kan een Botuline toxine behandeling ondergaan. Alleen zwangere vrouwen en mensen met een zenuw- of spieraandoening mogen niet behandeld worden.

Heb je zelf een andere vraag? Stel je vraag dan via ons contactformulier.

OVER REFLEQT® CLINIC

Dè anti-aging kliniek voor orthomoleculaire en cosmetische geneeskunde in Haarlem en omstreken. Dat betekent dat wij helpen met zowel innerlijke gezondheid als uiterlijke schoonheid. Omdat wij als één van de weinige klinieken in Nederland behandelingen voor beide gebieden uitvoeren en dit met elkaar combineren, geniet jij van mooiere en langdurigere resultaten. Zo kun jij één van de vele gezonde en tevreden klanten zijn die straks bij ons de deur uit stapt

VOEL JE GOED, ZIE ER BETER UIT

Maak direct een afspraak voor een gratis REFLEQT introductie!