MINERALEN MAKE-UP

WIL JIJ ER OOK NATUURLIJK ÉN STRALEND UITZIEN?
KIES DAN VOOR MINERALEN MAKE-UP!

Bij REFLEQT gaan we voor natuurlijk schoonheid. Daarom gebruikt onze visagist mineralen make-up van het merk Jane Iredale. Deze natuurlijke make-up is volledig gebaseerd op mineralen en is door de unieke samenstelling goed voor je huid. Natuurlijke cosmetica kent vele voordelen: het voelt erg licht aan op je huid, ziet er natuurlijk uit en beschermt zelfs tegen de zon!

Onze professionele visagist geeft je graag advies over mineralen cosmetica. Tijdens een persoonlijke make-up sessie van 60 minuten leer je welke producten en kleuren jou de mooiste natuurlijke look geven.

Wil je leren hoe je je thuis net zo mooi kunt opmaken? Ga dan samen met maximaal vijf anderen voor een 2 uur durende mineralen make-up workshop! Onze visagist geeft tips en tricks zodat je je thuis kunt opmaken als een echte professional.

Kortom: als je zoekt naar professionele visagie in de omgeving van Haarlem, neem dan contact op met REFLEQT CLINIC.

Neem contact op
Bekijk tarieven

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT

Iedere huid is anders, dus voor iedereen geldt een ander advies. Onze visagist biedt zowel een persoonlijke make-upsessie als een workshop voor meerdere personen. Kies voor wat jij het prettigst vindt. De make-upproducten van Jane Iredale kun je direct bij ons verkrijgen, en je gaat prachtig opgemaakt bij ons de deur uit.

  • Persoonlijke make-upsessie

In een make-upsessie van 60 minuten leer je welke producten en kleuren van de mineralen make-up voor jou geschikt zijn. De visagist zal ook advies geven over het aanbrengen van make-up.

  • Mineralen make-up workshop

Een 2 uur durende workshop voor maximaal 6 personen. Onze visagist geeft tips en tricks zodat je je thuis kunt opmaken als een echte professional.

REFLEQT GAAT VOOR 100% TEVREDENHEID

Vandaag was dan eindelijk dé dag voor mijn Make-over bij REFLEQT Clinic te Haarlem. De make-over werd op professionele wijze verzorgd door visagiste Sophie. Met behulp van de fijne en uitstekende producten van Jane Iredale, voel ik en vindt men me vandaag uitzonderlijk mooi. Dank daarvoor, REFLEQT!

Irene

“Sophie de visagist neemt de tijd voor je en leert je gelijk hoe je het zelf moet aanbrengen. Fantastisch!! Ik zie er nu elke dag stralend uit en de make-up verzorgt bovendien ook mijn huid.”

Hannah

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat houdt mineralen make-up in?

Mineralen make-up houdt in dat de make-up gemaakt is op basis van natuurlijke ingrediënten die in principe niet slecht zijn voor je huid in tegenstelling tot ‘normale’ make-up. De mineralen make-up van Jane Iredale is zelfs huidverbeterend en proefdiervrij.

Is de mineralen make-up van Jane Iredale voor ieder huidtype geschikt?

Ja, omdat de producten op basis van mineralen zijn, is de make-up verzorgend en zelfs geschikt voor gebruik bij huidproblemen, zoals een gevoelige huid.

Wat maakt de make-up van Jane Iredale onderscheidend ten opzichte van andere mineralen make-upmerken?

De make-up van Jane Iredale is innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Zo combineert dit merk foundation, camouflage, poeder en zonbescherming in één product.

Kan ik ook mineralen make-up aanschaffen zonder afspraak?

Ja, dat kan! Loop gewoon bij ons binnen.

OVER REFLEQT® CLINIC

Dè anti-aging kliniek voor orthomoleculaire en cosmetische geneeskunde in Haarlem en omstreken. Dat betekent dat wij helpen met zowel innerlijke gezondheid als uiterlijke schoonheid. Omdat wij als één van de weinige klinieken in Nederland behandelingen voor beide gebieden uitvoeren en dit met elkaar combineren, geniet jij van mooiere en langdurigere resultaten. Zo kun jij één van de vele gezonde en tevreden klanten zijn die straks bij ons de deur uit stapt

VOEL JE GOED, ZIE ER BETER UIT

Maak direct een afspraak voor een gratis REFLEQT introductie!